SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

S pogoji poslovanja so definirana pravila za nakupovanje preko spletne trgovine Vinogradništva Štemberger. Informacije objavljene na tej spletni strani so informativne narave. Prizadevamo si, da so vsi podatki objavljeni na tej spletni strani točni.

Kupec potrjuje da je seznanjen s celotnimi pogoji poslovanja na spletni strani www.vino-stemberger.si in se z njimi strinja.

Naročila – Nakupovalna košarica

Nakup v spletni trgovini vino-stemberger.si je preprost:

Dostopnost ter odpošiljanje izdelkov

Vsi izdelki, ki so v ponudbi na spletni trgovini ter so na zalogi bodo odposlani v razumnem roku. Odpošiljanje vašega naročila bo v primeru plačila po povzetju opravljena v 2 do 4 delovnih dneh od oddaje naročila, v primeru plačila po predračunu, pa v 2 do 4 delovnih dneh od dneva prejema plačila na naš TRR račun. Če je izdelek naročen po meri ali pride do kakršnih koli zapletov , bomo kupca pravočasno opozorili po e-pošti.

Račun za spletni nakup oz. naročilo z e-pošto

Takoj po zaključku naročila boste, v vseh primerih, dobili e-pošto s potrditvijo in izračunom naročila.

Račun bo priložen naročenim in poslanim izdelkom.

Cene izdelkov

Vse cene v spletni trgovini so jasno in nedvoumno navedene

Vse cene v spletni trgovini so v evrih in z vključenim davkom na dodano vrednost.

V primeru naročila v drugo državo, vas bomo o stroških naročila naknadno obvestili.

Pridržujemo si pravico do spreminjanja cen. Cena objavljena na dan zaključka in oddaje naročila je veljavna cena

 

Načini plačila

ime: Štemberger vinogradništvo D.O.O.
naslov: Na Žago 1, 8310 Šentjernej
ID za DDV: 3842 8270

v polje sklic vpišete SI00 in vašo številko naročila/računa

Strošek pakiranja in dostave

Poštnino zaračunavamo po ceniku Pošte Slovenije
Strošek pakiranja in dostave se obračuna avtomatično ob končnem izračunu stroškov in je odvisen od države naslovnika in skupnega zneska:

Cena za posamično naročilo je 6 EUR za Slovenijo

Dostava
Dostavo naročenega blaga izvaja Pošta Slovenije, praviloma v dopoldanskih urah. Če ob dostavi na navedenem naslovu ni nikogar, Pošta Slovenije pusti obvestilo, blago pa lahko v naslednjih 15 dneh dvignete na svoji pošti.

Vračila ali reklamacije

Kupec lahko, v skladu s 43. členom Zakona o varstvu potrošnikov, v 14 dneh po prejemu blaga, ponudniku pisno sporoči odstop od pogodbe oz. naročila, in sicer na e-naslov vino.stemberger@gmail.com Vse morebitne reklamacije si bomo prizadevali rešiti sporazumno.

Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Slednjega mora vrniti podjetju najkasneje v 30 dneh po sporočilu o odstopu. Če je potrošnik odstopil od pogodbe, mu mora podjetje vrniti vsa opravljena plačila. Vračilo plačil mora podjetje opraviti takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v 30 dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe oziroma po prejemu vrnjenega izdelka. Če je podjetje zamudilo z vračilom vplačil, mora potrošniku poleg zakonitih zamudnih obresti plačati še eno desetino prejetih plačil za vsakih dopolnjenih 30 dni zamude pri vračilu. Ob vračilu morajo biti izdelki neodprti, nerabljeni,ni odstranjene etikete in nepoškodovani, količinsko nespremenjeni in v originalni embalaži. Vračilu je potrebno obvezno priložiti tudi kopijo originalnega računa. Kupec mora blago vrniti podjetju v 15 dneh po pisnem sporočilu na naslov:

Štemberger vinogradništvo D.O.O., Na Žago 1, 8310 Šentjernej

 

Obveza odgovornosti

Kljub temu da si prizadevamo k pravilnosti podatkov navedenih na spletni strani, se lahko lastnosti izdelkov, rok dobave ter cena spreminjajo prehitro, da bi jih na spletni strani uspeli pravočasno popraviti. V takem primeru bomo kupca obvestili o spremembah in mu omogočili odstop od naročila ali zamenjavo izdelka.

Pridržujemo pravico, da lahko pogoje poslovanja kadarkoli in kakorkoli spremenimo, ne glede na razlog.

Opozorila

Mladoletnim osebam je prodaja alkoholnih pijač prepovedana. Kupec mora biti ob oddaji naročila polnoleten. V nasprotnem primeru bomo takoj odstopili od naročila (pogodbe)


Informacije

Za vse informacije, pomoč, napotke, obrazložitve načina naročanja ali plačila, pomisleke in več, pošljite e-pošto na naslov vino.stemberger@gmail.com
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Hvala za vaše zaupanje!

Minister za zdravje opozarja; prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.